Skip Navigation LinksNews
Tüm Haberleri Göster

DAÜ Mezunu ve Valfsan Fabrika Müdürü Erkan Korkmaz DAÜ Endüstri Mühendisliği’nde Seminer Verdi

DAÜ Mezunu ve Valfsan Fabrika Müdürü Erkan Korkmaz DAÜ Endüstri Mühendisliği’nde Seminer Verdi
Yayınlanma Tarihi: 19 Temmuz 2023, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ-MİKA) tarafından fakülte ve yüksekokullarla iş birliği içerisinde her yıl organize edilen 11’inci Uluslararası Kariyer Günleri, DAÜ Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği’nde düzenlenen etkinlik ile devam etti. Etkinlikte, DAÜ Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği 1999-2000 Akademik Yılı Mezunu ve dünya çapında bir valf üreticisi olan Valfsan’ın Fabrika Müdürü Erkan Korkmaz, “Industry 4.0, Digitalisation and Automation Applications (Endüstri 4.0, Dijitalleşme ve Otomasyon Uygulamaları” başlıklı seminer verdi. DAÜ Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği amfisinde gerçekleşen interaktif seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Fabrikadaki Uygulamaları ve Kariyer Olanaklarını Anlattı

DAÜ mezunu ve Valfsan Fabrika Müdürü Erkan Korkmaz, söz konusu seminerde öğrencilere Valfsan’da endüstri 4.0, dijitalleşme ve otomasyon uygulamalarıyla ilgili yürütmekte oldukları çalışmaları anlattı. Fabrikadan yapmış olduğu çekimler ile öğrencilere görsel olarak birebir örnekler veren Korkmaz, aynı zamanda dünyadaki son gelişmelerden de bahsederek piyasanın mezunlardan beklentileri ve iş bulma olanaklarıyla ilgili de tavsiyelerde bulundu. Korkmaz ayrıca bir DAÜ mezunu olarak kendi kariyer yolculuğundan da bahsetti. Öğrenciler de seminer boyunca Korkmaz’a iş hayatına dair merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu.

Oldukça verimli geçen seminerin ardından, Erkan Korkmaz’a DAÜ Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan İzbırak tarafından teşekkür plaketi takdiminde bulunuldu.

DAÜ Web Siteleri